Start Word Press groep 7

Hallo groep 7,

Op deze plek kunnen we samen oefenen met bloggen in Word Press. Om berichten te kunnen maken heb je een account nodig. De eerste oefening wordt het aanmaken van een account. Zet in een reactie op dit bericht je gebruikersnaam, volledige naam en e-mailadres. De gebruikersnaam wordt zichtbaar de andere gegevens zijn nodig om de gebruiker aan te maken.

Groeten,

Karianne

Krab op het strand

Als wij op vakantie zijn gaan we altijd op zoek naar dieren of diertjes. Een strand is leuk maar de rotsen ernaast zijn eigenlijk leuker voor de krabbenjacht. Hier hebben we een krabje gevonden en zijn eten kunnen vastleggen.

Hij ziet ze draaien

Haha, Michael’s nieuwe ‘sport’ is om filmpjes te maken van draaikolken in allerlei soorten en maten en die op youtube te posten. De grote hit was kleine Pim naast een draaikolk van een getijde-centrale: https://www.youtube.com/watch?v=zssgC5_0Hj0 . Dit filmpje heeft zelfs een nieuwsshow gehaald in Zuid-Amerika.

Recentere probeersels zijn deze: https://www.youtube.com/watch?v=krHy_WpDYWQ (gemaakt door de slow-motion functie van de telefoon te gebruiken terwijl een vriend staat te peddelen) en de ‘draaikolk-in-een-fles’ uit De Apenheul: https://www.youtube.com/watch?v=89U0blhFl4U

Nieuw vogelhuisje-met-camera!

Sinds Kerst hebben we een vogelhuisje met camera erin. Erg leuk om te zien wat de vogeltjes in onze tuin eten. Hieronder een mooi kiekje van het/een roodborstje. Fotogeniek vogeltje, toch?

Tjilp, tjilp, wat krijg ik hier toch lekker eten!

Welkom op Dierenboek.com

Dit is de website van Karianne en Pim, met van alles over dieren.

Het begon ooit met het idee dat Pim een eigen website wilde, maar dat was toen nog iets te hoog gegrepen. Paar jaar later schafte Karianne een vogelhuisje-met-camera aan en wilde een mogelijkheid om de foto’s en filmpjes van de vogeltjes te delen.

Zodoende heb ik deze site opgezet, kunnen Pim en Karianne alle kanten op.

Groeten,
Michael